Algemene voorwaarden van TaartForYou 

Naam van onderneming:

TaartForYou.nl
Wisselaar 11
4907 LR Oosterhout
KVK: 54733405

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten die TaartForYou aanbiedt.
I.v.m de aangepaste Corona maatregelen gelden onze normale Algemene Voorwaarden. Klanten dienen zelf de keuze te maken als ze tijdens deze periode een bestelling willen plaatsen. Bestellingen plaatsen is op eigen risico.

Bestellen en betalen:

·        Bij aanvraag van een bestelling graag de volgende informatie doorgeven: aantal personen, gewenst design/thema eventueel met voorbeeld foto’s (Iedere taart is uniek en een voorbeeld zal ook niet exact nagemaakt worden. Ook kunnen er kleur- en ontwerpverschillen ontstaan), de vulling, gewenste datum met een indicatie van het tijdstip van ophalen (dit tijdstip gaat verder in overleg), naam, telefoonnummer, mailadres.

·        Alle prijzen, genoemd op de website, zijn inclusief BTW

·        Gelieve zo ver mogelijk van te voren een bestelling indienen, maar in ieder geval minimaal 2 weken van te voren. Een bruidstaart moet minimaal 8 weken van te voren besteld zijn. Dit in verband met inkopen en de tijd die ik nodig heb om decoraties te kunnen maken. Koekjes minimaal 4 weken van te voren bestellen.

·        Themataarten dienen 14 dagen vooraf betaald te zijn. Bruidstaarten hebben een aanbetaling van 50 % van het totaal bedrag en dienen 8 weken van te voren aanbetaald te zijn, en de ander 50 % moet 4 weken van te voren betaald te zijn. Koekjes dienen ook 4 weken van te voren betaald te worden. 

·        Bij uitzondering maak ik ook taart in spoedopdracht, d.w.z. minimaal 3 dagen van te voren bestellen en als de planning van TaartForYou het toelaat. Ook afhankelijk van het thema van de taart (deze moet gelijk betaald worden)

Ophalen en bezorgen:

·        In principe bezorg ik niet aan huis. Bruidstaarten worden in overleg en indien ik een auto beschikbaar heb tegen een onkosten vergoeding van €0,35 per gereden kilometer(heen en terug naar de locatie) met een starttarief van € 5 euro.

·        Taarten kunnen opgehaald worden op een afgesproken tijdstip tussen 9:30 en 11:30 in de ochtend. Of op een ander tijdstip als de agenda dit toelaat.

Vervoeren van de taart:

·        Al onze taarten zijn voorzien van een stevige interne draagconstructie en daarmee geschikt om met de auto te vervoeren. Wij adviseren om de achterbak leeg te halen en een antislipmat neer te leggen en daar bovenop de taart. Let op: Wij zijn niet verantwoordelijk voor beschadigingen aan de taart nadat deze is opgehaald of afgeleverd.

Annuleren:

·     Bestellingen dienen per mail, persoonlijk bericht te worden geannuleerd Bij bestellingen die al (aan)betaald zijn wordt

      er bij annulering €15,00 reserveringskosten in rekening gebracht. Eventueel gemaakte kosten worden ook in rekening gebracht.

 

      Themataarten:
0-3 dagen     0% geretourneerd
4-7 dagen   50% geretourneerd
8-14 dagen 75% geretourneerd
​Vanaf 14 dagen voor de afgesproken datum krijgt u het hele bedrag geretourneerd (-de reserveringskosten en eventuele gemaakte kosten) Wijzigingen dienen 1 week voor de afgesproken datum te zijn doorgegeven (m.u.v. geboetseerde figuren, rozen, bloemen of speciaal bestelde artikelen)


Koekjes:
1 week            0% geretourneerd
2 weken        50% geretourneerd
3 weken        75% geretourneerd
​Vanaf 4 weken voor de afgesproken datum krijgt u het hele bedrag geretourneerd (-de reserveringskosten en eventuele gemaakte kosten). Wijzigingen dienen 2 weken voor de afgesproken datum te zijn doorgegeven

Bruidstaarten:

      4 weken          0% geretourneerd
5 - 8 weken   50% geretourneerd
8 - 12 weken 75% geretourneerd
Vanaf 12 weken voor de afgesproken datum krijgt u het gehele bedrag geretourneerd (-de reserveringskosten en eventuele gemaakte kosten). Wijzigingen dienen 8 weken voor de afgesproken datum te zijn doorgegeven (m.u.v. geboetseerde figuren, rozen, bloemen of speciaal bestelde artikelen)

·       TaartForYou is een eenmansbedrijf en behoudt zich het recht voor om bij ziekte, familie omstandigheden, brand of andere overmacht te annuleren. In overleg zullen we kijken of de bestelling door een collega kan worden overgenomen. Mocht dit niet mogelijk zijn dan zullen we restitueren. Het terug te ontvangen bedrag kan nooit hoger zijn dan het betaalde bedrag.

·        Al onze taarten worden met de grootste zorg bereid en gedecoreerd. Mocht u echter niet tevreden zijn, bewaart u dan het door ons geleverde product en meldt uw klacht binnen 24 uur na levering aan TaartForYou. Wij kunnen vervolgens uw klacht beoordelen en aan een passende oplossing werken.

·        Klachten ingediend na 24 uur zullen niet meer in behandeling genomen worden.

Allergieën:

·       TaartForYou is niet aansprakelijk voor eventuele allergische reacties. Mochten er allergieën zijn, dan dient u deze vooraf te melden. Dit betreft uw eigen verantwoordelijkheid. TaartForYou maakt gebruik van ingrediënten die een allergische reactie kunnen veroorzaken. Ei, pinda's, noten, Soja, Melk (lactose), Sesam. Ook kunnen de producten sporen ervan bevatten. De producten worden in een ruimte geproduceerd waar diverse allergenen aanwezig zijn.  

Bloemen:

·        Onze voorkeur gaat uit naar onze handgemaakte suikerbloemen. Het is echter mogelijk om verse bloemen te verwerken op uw taart. Wij willen u hiervoor wel graag wijzen op eventuele risico’s:

-        Verse bloemen zijn bespoten en kunnen beestjes bevatten

-        We zullen de bloemen voorzichtig en veilig op de taart verwerken. Wij maken gebruik van bloembinders-tape en flower-picks. TaartForYou is echter niet verantwoordelijk voor gevolgen veroorzaakt door het gebruik van verse bloemen op de taart.

-        Verse bloemen dient u zelf aan te (laten) leveren.

Bewaren

Alle producten (m.u.v. Koekjes, Cupcakes, Cakepops en Donuts) dienen in de koelkast bewaard te worden. De producten kunnen het beste op kamertemperatuur gegeten worden. De producten dienen dan 30 tot 60 minuten (afhankelijk van de temperatuur) voor het aansnijden uit de koelkast te zijn gehaald. De producten kunnen maximaal 2 tot 3 dagen na het ophalen/afleveren bewaard worden. TaartForYou is niet aansprakelijk voor de condities waaronder de taart vervoerd en/of bewaard wordt na het ophalen/afleveren.

Privacy:

Wij behandelen al uw gegevens uiterst zorgvuldig en delen deze nooit met andere partijen.

 

*Wanneer u een bestelling plaatst via email, persoonlijk bericht of anderszins, gaat u automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden*

– Versie 1.0, 01-03-2016